Hakkımızda

Set Enerji

Enerjiyi Keşfedin, Geleceğe Yol Alın

2004 yılında San-Art Mimarlık bünyesinde kurulan Set Enerji, Japonya orijinli Kamadan ürünüyle tekstil, metal, gıda ve kimya sektörlerinde enerji verimliliği sağlayan çözümlere imza atmıştır.

19 yıldır çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik, işimizin temel değerleridir. Müşterilerimizin enerji maliyetlerini azaltırken, çevresel etkileri en aza indirmeye odaklanıyoruz. 

Geleceğe yönelik adımlarımızda inovasyon ve teknolojiye büyük önem veriyoruz. Sürekli olarak yenilikçi çözümler araştırıyor, en son teknolojileri kullanarak enerji verimliliği ve karbon azaltma konularında liderlik ediyoruz.

Çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik, işimizin temel değerleridir. Müşterilerimizin enerji maliyetlerini azaltırken, çevresel etkileri en aza indirmeye odaklanıyoruz. Geleceğe yönelik adımlarımızda inovasyon ve teknolojiye büyük önem veriyoruz. Sürekli olarak yenilikçi çözümler araştırıyor, en son teknolojileri kullanarak enerji verimliliği ve karbon azaltma konularında liderlik ediyoruz.

Sıcak yüzeyin sıcaklığına bağlı olarak , yıllık çalışma süresi ve ısıtıcının cinsine göre (elektrik, doğalgaz, kömür) %15-25 direk enerji verimliliği FAG izalasyon malzemesini kullanımının asıl amacıdır.

Biliyoruz ki işletmenizde proses gereği ürün oluşturmak için elektrik yada doğal gazla makinanızı ısıtıyorsunuz. Isıttığınız makinanın çevreye yaydığı ısıdan dolayı ayrıca ortamı çalışabilecek hale getirmek için soğutuyorsunuz. Bütün bunları çözümü olarak size üstün teknoloji ürünü Foamdearing FAG malzemesini öneriyoruz.

Günümüzde her gün artan enerji maliyetleri enerji verimliliği projelerini zorunlu hale getirmiştir. Proses dışı ısıtlan her cm3 hava çöpe atılmış paradır. Firma olarak yaptığımız uygulamalarda ölçümler sonucu 100 birim yakıtın 20 birimini proses dışı havayı ısıttığınız sonucuna vardık.

Foamdearing FAG malzemesiyle yapılacak projeler YGM tarafından VAP projesi kapsamında % 30 devlet desteği alacağınız projelerdir.

Foamdearing FAG malzemesi ortam ısısını düşürdüğü gibi makina yüzeyindeki yüksek sıcaklıkları engelledğinden direk el kol yanmalarının önüne geçip sıfır iş kazası hedeflerinize ulaşmanızı sağlar.

Temel Değerlerimiz

Setenerji olarak, enerji kaynaklarının sınırlı olduğunu biliyoruz ve bu nedenle gelecekteki nesillerin ihtiyaçlarını gözeterek hareket ediyoruz. Siz de Setenerji ailesine katılın ve bizimle birlikte, sürdürülebilir ve enerji dolu bir gelecek inşa edin.

Vizyonumuz

Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde farklılıklar yaratarak; enerji tasarrufu, çevre dostu ve ergonomik çalışma şartları oluşturmak.

Misyonumuz

Güvenli ve kaliteli yalıtım projeleri tasarlamak, oluşturmak ve tamamlamak. Müşterilerimiz ve tüm iş ortaklarımıza yüksek kalite standartlarında hizmet sunmaktır.